Kategoriat

Blogi

Totuus pettäjistä: Miksi he pysyvät kumppaninsa kanssa

2022-08-15

Totuus pettäjistä: Miksi he pysyvät kumppaninsa kanssa

Monet ihmiset uskovat, että kerran pettäjä, aina pettäjä. Näin ei kuitenkaan aina ole. Ihmiset pysyisivät kumppaninsa kanssa, vaikka olisivat pettäneet heitä monista syistä. Oli syy mikä tahansa, on tärkeää muistaa, että kaikki ovat erilaisia, eikä ole olemassa yhtä ainoaa vastausta siihen, miksi joku pysyy kumppaninsa kanssa pettämisen jälkeen. Katsotaanpa yleisimpiä syitä.

He eivät halua satuttaa kumppaniaan.

Yksi yleinen syy siihen, miksi pettäjät pysyvät kumppaninsa kanssa, on se, että he eivät halua satuttaa häntä. Vaikka pettäminen voi aiheuttaa paljon kipua, joskus ajatus erosta ja vielä suuremman loukkaantumisen aiheuttamisesta voi olla pettäjälle liikaa. Hänestä voi tuntua, ettei hän voi vain kävellä pois ja jättää kumppaniaan selviytymään kivusta ja sydänsuruista.

Heillä on yhä tunteita kumppaniaan kohtaan

Joissakin tapauksissa pettäjillä voi olla yhä voimakkaita tunteita kumppaniaan kohtaan, vaikka he ovat olleet uskottomia. Tämä voi tehdä suhteesta irti päästämisen hyvin vaikeaksi, vaikka he tietävät, että heidän tekonsa oli väärin. Jos he todella rakastavat kumppaniaan, he saattavat olla halukkaita käsittelemään suhdetta ja yrittämään luottamuksen palauttamista.

Koska se on kätevää

Toinen yleinen syy siihen, miksi pettäjät pysyvät kumppaninsa kanssa, on se, että suhteen lopettaminen olisi liian hankalaa. Tämä voi johtua siitä, että heillä on paljon yhteisiä ystäviä, he asuvat yhdessä tai heillä on yhteisiä lapsia. Pettäjät saattavat pysyä suhteessa myös siksi, että he eivät halua aloittaa alusta jonkun uuden kanssa.

Pettäjät pysyvät myös siksi, että he pelkäävät muutosta.

Muutos voi olla pelottavaa, ja joillekin se riittää pitämään heidät suhteessa, vaikka se ei olisikaan heille paras mahdollinen. Pettäjät saattavat pysyä kumppaninsa kanssa, koska he pelkäävät, mitä tapahtuu, jos he lähtevät. He saattavat pelätä jäävänsä yksin, etteivät löydä uutta ihmistä tai jopa pelkäävät, että joutuvat aloittamaan kaiken alusta.

Pettäjät saattavat jäädä, koska he tietävät, ettei kumppani saa koskaan tietää asiasta.

Joissakin tapauksissa pettäjät saattavat uskoa, ettei heidän kumppaninsa saa koskaan tietää suhteesta. Tämä voi johtua siitä, että he ovat varovaisia ja salamyhkäisiä tai eivät usko, että kumppani koskaan epäilisi mitään. Jos pettäjä uskoo, ettei hänen kumppaninsa saa koskaan tietää, hän saattaa todennäköisemmin pysyä suhteessa.

Johtopäätös

On monia syitä, miksi pettäjät pysyvät kumppaninsa kanssa. Jotkut saattavat jäädä, koska heillä on yhä tunteita kumppaniaan kohtaan, kun taas toiset saattavat jäädä, koska se on kätevää tai mukavaa. Viime kädessä kyse on yksilön omasta henkilökohtaisesta valinnasta. Pettäjien tulisi muistaa, että ei ole olemassa oikeaa tai väärää vastausta siihen, miksi he pysyvät suhteessa.

Päätös siitä, jääkö suhteeseen pettämisen jälkeen, on henkilökohtainen. Oikeaa tai väärää vastausta ei ole, ja jokainen tapaus on ainutlaatuinen. Pettäjien tulisi punnita kaikki asiaan liittyvät tekijät ennen päätöksen tekemistä.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read