Kategoriat

Blogi

9 "likaista" salaisuutta naisista, joita he eivät koskaan halua sinun tietävän

2022-08-07

9

Kuka nainen ei haluaisi pitää muutamaa salaisuutta? Meillä kaikilla on niitä - pieniä asioita, joita naiset tekevät ja joista he eivät halua kenenkään tietävän.
On kuitenkin joitakin salaisuuksia, joista emme koskaan haluaisi miesten tietävän. Asioita, jotka ovat hieman "likaisia" ja saattavat saada meidät näyttämään silmissäsi vähemmän täydellisiltä. Tässä artikkelissa jaamme kanssasi 9 näistä salaisuuksista.

Hän arvostelee kenkäsi

Jos aiot viedä hänet ulos, varmista, että kenkäsi ovat puhtaat. Hän arvostelee sinua, eikä hän joskus pelkää antaa sen sinun tietää.
Itse asiassa hän luultavasti arvostelee kaikkia asujasi. Hän on nainen, joka tietää, mikä näyttää hyvältä ja mikä ei. Hän tietää myös, mikä on muodikasta ja mikä ei. Eikä hän epäröi kertoa mielipidettään - vaikka et pyytäisikään sitä.
Miten voit siis voittaa hänet puolellesi? Olemalla itsevarma ja osaamalla asiasi. Pukeudu kuin mies, joka tietää, mitä haluaa, ja hän kunnioittaa sinua. Kiinnitä huomiota myös pieniin yksityiskohtiin, kuten kenkiin.

Hän vertaa sinua aina exäänsä.

Ei ole koskaan helppoa, kun uusi tyttöystäväsi vertaa sinua jatkuvasti exäänsä. Vielä pahempaa on, kun huomaat, että hän mittaa sinua aina nähdäkseen, miten sinä pärjäät.
Aivan kuin hän etsisi sinussa vikoja, ja vaikka kuinka yrität, et tunnu pystyvän vastaamaan hänen odotuksiinsa. Asia on niin, että hänen exänsä oli luultavasti täysi ääliö, etkä pysty koskaan vertaamaan häntä häneen.
Kun hän seuraavan kerran alkaa vertailla sinua exäänsä, muistuta itseäsi siitä, ettet tule koskaan olemaan tarpeeksi hyvä hänen silmissään. Ja käske sitten hänen mennä hyppäämään järveen.

Hän ei ole yhtä kiinnostunut seksistä kuin sinä.

Ei ole mikään salaisuus, että miehet ajattelevat aina seksiä ja että naiset eivät ole yhtä kiinnostuneita. Mutta et ehkä tiedä, että hän ei ole yhtä kiinnostunut seksistä kuin sinä.
Itse asiassa monet naiset halaisivat mieluummin vain halailla ja katsoa elokuvaa. Älä käsitä väärin, he nauttivat silti seksistä, mutta se ei ole heille kaiken a ja o. Älä siis ota henkilökohtaisesti sitä, jos hän ei aina ole sillä tuulella - hän ei vain ole samalla tavalla johdotettu kuin sinä.

Hän toivoo salaa, että sinä tiskaat.

Itse asiassa hän on luultavasti vihjaillut siitä, mutta on liian kohtelias kysyäkseen. Hän saattaa jopa käyttäytyä kuin ei haluaisi sinun tiskaavan, mutta hän yrittää vain säästää tunteitasi. Sisimmässään hän odottaa, että otat vihjeen vastaan ja teet ne hänen puolestaan.
Miksei hän siis vain sano sitä suoraan? Koska naiset on ehdollistettu olemaan kohteliaita. Meille opetetaan pienestä pitäen, ettei ole kilttiä pyytää asioita suoraan. Meidän pitäisi odottaa, että joku tarjoaa tai vihjaa, mitä haluamme. Ja jos he eivät ota vihjeitä vastaan, meidän pitäisi vain luovuttaa.
Mutta niin meidän ei pitäisi tehdä. Meidän pitäisi olla tarpeeksi rohkeita pyytämään sitä, mitä haluamme, erityisesti sitä, mitä tarvitsemme. Ja jos kumppanisi on liian ujo tai kohtelias pyytääkseen apua kodin töissä, sinun pitäisi olla se, joka tekee aloitteen ja tekee sen hänen puolestaan.

Hän ei kuuntele sanaakaan siitä, mitä sanot.

Hän ei kuuntele sanaakaan siitä, mitä sanot. Hän on liian kiireinen miettimään, mitä hän pukee päälleen perjantain juhliin tai pitäisikö hänen tekstata jollekin takaisin vai ei.
Saattaa vaikuttaa siltä, että hän kuuntelee, mutta hän ei kuuntele. Naiset ovat multitasking-ihmisiä, ja voimme tehdä useita asioita yhtä aikaa ilman, että menetämme aikaa. Sillä aikaa, kun puhutte, hän saattaa tarkistaa Facebook-ilmoituksiaan tai miettiä, mitä hän tekisi päivälliseksi.
Ja se on ihan okei. Meidät on vain johdotettu niin. Älä vain ota henkilökohtaisesti, jos hän ei vastaa haluamallasi tavalla. Hän ei luultavasti edes tiedä, mitä tekee.

Hän miettii, aiotko koskaan kosia häntä.

Saatat miettiä, aikooko hän koskaan kosia. Se on asia, joka käy naisen mielessä aika ajoin. Ja joskus se on vain saatava julki.
Saatamme olla huolissamme ajatuksistasi tai siitä, haluatko edes mennä naimisiin. Saatamme miettiä, painostammeko sinua liikaa tai etkö vain ole vielä valmis.
Totuus on, että mietimme aina näitä asioita, ja se on jotain, joka on aina mielessämme, ja meidän on vain tiedettävä, missä mennään. Joten jos voisitte kertoa meille, se olisi hienoa.

Hän toivoo salaa, että laihdut.

Hän on vihjaillut haluavansa sinun pääsevän kuntoon... Syvällä sisimmässäsi vaimosi tai tyttöystäväsi toivoo, että laihduttaisit. Ei siksi, etteikö hän pitäisi sinusta, vaan siksi, että hän haluaa sinun olevan terve ja elävän pitkään.
Hän tietää, että ylipaino on haitaksi terveydellesi, eikä halua nähdä sinun kärsivän. Hän on luultavasti nalkuttanut sinulle siitä jo jonkin aikaa, mutta sinä et vain ymmärrä vihjettä. No, ehkä tämä motivoi sinut vihdoin ryhtymään toimiin.

Hän fantasioi toisesta miehestä

Sinun pitäisi tietää eräs asia: vaikka hän on kanssasi, hän ajattelee toista miestä. Itse asiassa hän saattaa fantasioida miehestä juuri nyt.
Älä ota sitä henkilökohtaisesti; naiset ovat vain sellaisia. Meidät hukutetaan jatkuvasti lehtien ja television kuviin täydellisistä, sivelletyistä malleista, ja on vaikea olla vertaamatta itseämme niihin.
Älä siis ihmettele, jos tyttöystäväsi alkaa haaveilla jonkun muun kanssa; se on täysin luonnollista. Parasta, mitä voit tehdä, on vain hyväksyä se ja jatkaa eteenpäin.

Hän ei tule koskaan muuttumaan, joten sinun on parasta tottua siihen.

Saatat miettiä, muuttuuko hän koskaan. Vastaus on ei. Hän ei tule koskaan muuttumaan. Joten sinun on parasta tottua siihen.
Naiset ovat monimutkaisia, eivätkä he koskaan lakkaa olemasta monimutkaisia. Vaikka luulet tietäväsi hänestä kaiken, hän voi silti yllättää sinut. Ja useimmiten hän yllättää sinut väärällä tavalla.
Joten luovuta nyt. Hyväksy se tosiasia, että hän tulee aina olemaan sinulle mysteeri, ja opettele elämään sen kanssa. Ei kannata yrittää ymmärtää häntä - tulet vain raivostuneeksi. Anna hänen vain olla sellainen kuin hän on, ja ole kiitollinen siitä, että sinulla on elämässäsi joku niinkin upea kuin hän.

Johtopäätös

No, nyt tiedät joitakin salaisuuksia, joita naiset pitävät piilossa julkisuudelta. Toivottavasti tämä tieto oli valaisevaa ja auttaa sinua ymmärtämään paremmin vastakkaista sukupuolta. Ole vain varovainen - tieto on valtaa, ja nyt kun tiedät nämä salaisuudet, voit käyttää niitä hyväksesi!

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read