Kategoriat

Blogi

Kuinka havaita torakka: 5 merkkiä siitä, että kumppanisi on Roaching You

2022-09-01

Kuinka havaita torakka: 5 merkkiä siitä, että kumppanisi on Roaching You

Olet ehkä kuullut viime aikoina termiä roaching heiteltävän ympäriinsä deittimaailmassa. Mitä se sitten on?
Lyhyesti sanottuna roaming tarkoittaa sitä, että joku hyppii suhteesta toiseen sitoutumatta siihen täysin. Hän saattaa tapailla muita ihmisiä sivutoimisesti, tai hän saattaa vain huijata sinua, kun hän vielä tutkii vaihtoehtojaan. Joka tapauksessa hän ei ole rehellinen sinulle, eikä se ole reilua.
Jos luulet, että sinua huijataan, pidä silmällä muutamia merkkejä. 

Suhteen huijaamisen varhaiset merkit

Olet seurustellut jonkun kanssa jonkin aikaa, ja asiat sujuvat hyvin. Mutta sitten kumppanisi alkaa yhtäkkiä vetäytyä pois. Hän lakkaa soittamasta usein tai saattaa jopa alkaa keksiä tekosyitä sille, miksi hän ei voi tavata sinua.
Mitä on tekeillä? Voisiko hän pettää sinua? Vastaus on kyllä, ja sitä kutsutaan ryöstelyksi. Roaching tarkoittaa sitä, että kumppanisi alkaa pettää sinua, mutta ei halua lopettaa suhdetta. Sen sijaan, että hän eroaisi sinusta suoraan, hän alkaa pettää sinua ja toivoo, ettet saa koskaan tietää.
Mistä tiedät, että kumppanisi huijaa sinua? Tässä on viisi merkkiä, joita kannattaa varoa:
1. Hän alkaa keksiä tekosyitä sille, miksi ei voi tavata sinua.
2. Hän alkaa soittaa tai tekstata sinulle harvemmin.
3. He alkavat perua suunnitelmia viime hetkellä.
4. Heidän käytöksensä muuttuu tavalla, joka viittaa siihen, että he salaavat jotain.
5. Heistä tulee omistushaluisempia ja suojelevampia puhelimestaan ja tietokoneestaan. Jos havaitset jonkin näistä merkeistä, sinun on puhuttava kumppanisi kanssa ja selvitettävä, mistä on kyse. Roaching on vakava luottamuksen rikkominen, eikä sitä voi korjata yhdessä yössä. 

Roaching - motiivit

Asia on kuitenkin näin: roamingissa ei ole kyse rakkaudesta tai yhteydestä. Kyse on mukavuudesta. Kumppanisi tietää, että jos hän seurustelee jonkun toisen kanssa salaa, hän voi silti pitää sinut ajan tasalla kaikista tärkeistä asioista. Hän näkee silti kasvosi ja nauttii seurastasi ilman, että hänen tarvitsee sitoutua oikeaan suhteeseen.

Mitä tehdä, jos luulet, että sinua huijataan?

Voit tehdä muutamia asioita, jos luulet, että sinua huijataan.
Ensinnäkin, puhu kumppanisi kanssa. Hän on valmis keskustelemaan, jos hän on rehellinen sinulle eikä hänellä ole mitään salattavaa. Jos hän ei ole valmis puhumaan asiasta, se on punainen vaate.
Toiseksi, etsi merkkejä. Jos kumppanisi peruu aina viime hetkellä suunnitelmia tai keksii jatkuvasti tekosyitä sille, miksi hän ei voi tavata sinua, se on merkki siitä, että jotain on tekeillä.
Kolmanneksi, älä pelkää ottaa yhteyttä ystäviisi ja perheeseesi. He saattavat auttaa sinua näkemään asiat eri näkökulmasta ja voivat myös tarjota tukea, jos asiat vaikeutuvat.
Neljänneksi, jos kumppanisi tekee aina kaikkensa varmistaakseen, ettet ole paikalla, kun hän puhuu muiden ihmisten kanssa, tai jos hän käyttäytyy hämärästi sen suhteen, kenen kanssa hän puhuu verkossa, se on punainen lippu.

Miten välttää rokottamista omassa suhteessasi?

Roaching on valtava dating ei-ei, ja se on, valitettavasti, tulossa yhä enemmän ja enemmän yleistä. Miten voit siis välttää kumppanisi huijatuksi tulemisen?
Ensinnäkin on tärkeää olla tietoinen edellä mainituista merkeistä. 
Ja toiseksi, luota vaistoosi. Jos jokin tuntuu oudolta, se todennäköisesti on sitä. Jos sinusta tuntuu, että kumppanisi on uskoton, puhu hänelle asiasta. Mitä nopeammin puututte asiaan, sen parempi. 

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read