Kategoriat

Blogi

Kuusi kotitreffiskenaariota, jotka vievät hänet pois jaloistaan

2022-09-05

Kuusi kotitreffiskenaariota, jotka vievät hänet pois jaloistaan

Treffi-iltojen järjestämiseen ei tarvitse käyttää paljon rahaa tai lähteä pois kodin mukavuudesta. Pienellä luovuudella voit luoda tunnelmaa ja saada treffit tuntumaan erityiseltä ilman, että sinun tarvitsee edes astua ulos ovesta.
Tässä on kuusi skenaariota, jotka vievät hänet jalat alta ja saavat hänet tuntemaan, että olet tehnyt ylimääräistä.

Kokatkaa illallista yhdessä

Jos haluat tehdä treffi-illasta erityisen, mikset kokkaisi illallista yhdessä? Se on loistava tapa tutustua toisiinne paremmin ja viettää laatuaikaa yhdessä. Lisäksi pääset esittelemään ruoanlaittotaitojasi!
Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla se onnistuu:
- Valitse ruokalaji, jonka molemmat osaatte tehdä. Näin keittiössä ei tule stressaavia yllätyksiä.
- Varmista, että sinulla on kaikki tarvittava ennen ruoanlaiton aloittamista. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin ainesten loppuminen kesken reseptin.
- Käytä aikaa keittiön valmisteluun etukäteen. Siivoa tiskit, katta pöytä ja laita musiikkia soimaan tunnelman luomiseksi.
- Käytä aikaa ruoanlaittoon ja nauti prosessista. Kyse ei ole siitä, että saat aterian pöytään mahdollisimman nopeasti, vaan siitä, että käytät aikaa ja nautit toistenne seurasta.

Piknik olohuoneessa

On aina mukavaa lähteä ulos ja tutustua uuteen paikkaan, mutta joskus parhaat treffit ovat kotona. Mikset kokeilisi piknikin järjestämistä olohuoneessasi?
Levitä huopa lattialle, sytytä kynttilöitä ja avaa viinipullo. Voit jopa valmistaa muutamia suosikkipurtavaa, jotta se tuntuisi erityiseltä. Tärkeintä on rentoutua ja nauttia toistenne seurasta viihtyisässä ympäristössä.
Bonuspisteitä, jos saat olohuoneesi näyttämään piilotetulta keitaalta. Sammuta kaikki valot, laita musiikkia soimaan ja aseta satuolennot, jotka tuovat lisää taikaa.

Valmistakaa jälkiruokia jaettavaksi

Yksi keino saada hänet haltioitumaan on valmistaa jälkiruokia jaettavaksi. Sinun ei tarvitse olla kondiittori onnistuaksesi tässä. Itse asiassa se voi olla niinkin yksinkertaista kuin suklaakakun leipominen tai jäätelön valmistaminen.
Miksi tämä on niin hyvä idea? Ensinnäkin se on tapa esitellä kulinaarisia taitojasi. Toiseksi se on tapa luoda rento ja intiimi ilmapiiri. Mikään ei myöskään sano "rakastan sinua" paremmin kuin jälkiruoka.
Ryöstä siis ruokakomerosi ainekset. Ja jos tunnet olosi erityisen kunnianhimoiseksi, kokeile tehdä muutama eri jälkiruoka jaettavaksi. Näin saatte maistiaisia kaikesta.

Leiki turistia ja kiertele naapurustossasi.

Sinun ei tarvitse mennä kauas, jotta treffi-iltasi tuntuisi erityiseltä. Voit itse asiassa jäädä kotiin ja tutustua naapurustoosi.
Kävele korttelin ympäri ja tutustu kaikkiin eri taloihin. Ehkä voitte ottaa muutaman kuvan toisistanne kauneimpien talojen edessä. Tai jos tunnet olosi seikkailunhaluiseksi, suuntaa lähimpään puistoon ja tee romanttinen kävelyretki puiden lomassa.
Parasta on se, että voit räätälöidä tämän aktiviteetin sen mukaan, mikä sinua ja tyttöäsi miellyttää. Ole siis luova ja pidä hauskaa!

Tehkää linnoitus ja viettäkää yö sisällä

Jos etsit jotain hauskaa ja erilaista, mikset kokeilisi linnoituksen rakentamista ja yöpymistä sisällä? Se on loistava tapa viihtyä tyttösi kanssa ja viettää laatuaikaa yhdessä.
Tässä on muutama vinkki, miten se onnistuu:
1. Aloita raivaamalla tila olohuoneesta tai makuuhuoneesta, ja tarvitset tarpeeksi tilaa peittojen ja tyynyjen sekä muutamien välipalojen ja juomien asentamiseen.
2. Seuraavaksi pystytä linnake käyttämällä mitä tahansa käsilläsi on - peittoja, lakanoita, tuoleja, mitä tahansa! Mitä luovempi olet, sitä parempi.
3. Kun linnake on valmis, on aika juhlia! Laittakaa päälle lempielokuvanne tai -musiikkinne ja nauttikaa yhdessäolosta omassa pienessä maailmassanne.
4. Jos haluatte tehdä asioista vieläkin ainutlaatuisempia, miksi ette kokkaisi romanttista illallista kahdelle? Tai tilaa jotain hänen lempiruokiaan?

Tähtien katselu katolta

Kuvittele tämä: olette juuri lopettaneet illallisen ja lähdette kävelylle korttelin ympäri selvittääksenne päänne. Yhtäkkiä näet seuralaisesi kävelevän sinua kohti käsi kädessä toisen pariskunnan kanssa. Mitä teet?
Ei ole syytä paniikkiin. Kutsu heidät vain katolle ja tarjoa heille drinkki. Se on täydellinen tapa esitellä kaupunkinäkymääsi - puhumattakaan siitä, että se tekee varmasti vaikutuksen seuralaiseesi. Ja jos tähdet näkyvät, voitte jopa katsella tähtiä yhdessä.
Mikä onkaan romanttisempaa kuin se?

Päätelmä

Treffien järjestäminen voi olla hauskaa, varsinkin jos olet valmis olemaan luova. Etsitpä sitten jotain romanttista, seikkailullista tai vain hauskaa, näiden ideoiden pitäisi auttaa sinua alkuun.
Muista, että tärkeintä on rentoutua ja nauttia toistenne seurasta. Tämä mielessä, menkää ulos ja pitäkää hauskaa!

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read