Kategoriat

Muut sivustot kategoriassa

Hookup-sivustot

Hookup-sivustot

Benaughty.com arvostelu 2024

9.1

Benaughty.com

BeNaughty.com- sivustoa pidetään yleisesti yhtenä parhaista verkkoseurustelusivustoista, jossa sinkut etsivät hauskaa ilman sitoutumista. on ollut olemassa jo pitkään, ja se on keskittynyt hyvin paljon aikuisten puolelle, ja sen tavoitteena on tarjota seksiä ilman sitoutumista  kaikkialla maailmassa.

BeNaughty Arvostelu - Kuinka hyvin se toimii?

BeNaughty.com-sivustolle on nopea ja helppo liittyä, jopa ilman pakollista sähköpostivahvistusta, (toisin kuin muissa seurustelusivustoilla, pääset suoraan jäsenalueelle) mutta sivun yläosassa on viesti, joka muistuttaa sinua siitä, että saadaksesi kaikki viestit ja pysyäksesi ajan tasalla muiden jäsenien toiminnassa, sinun on lopulta vahvistettava  sähköpostiosoitteesi.
Sivusto on tyylikäs ja helppokäyttöinen, kuten BeNaughtyn kaltaiselta XXX-alan jättiläiseltä voi odottaa. Ei ole mikään yllätys, että sivusto on hyvin samankaltainen kuin menestyksekäs sisarsivusto Flirt.com, mutta on muutamia eroja, jotka saavat meidät ajattelemaan, että BeNaughty on näistä kahdesta vähemmän vaikuttava sivuston suunnittelun suhteen. Esimerkiksi jäsenalueen yläosassa on hyvin pieni ja ohut päänavigointipalkki. Itse asiassa se on todella pieni, emmekä oikein ymmärrä syytä tähän. Suunnittelun kannalta pahempaa on se, että viestien, ilmoitusten ja pikaviestikeskustelun kuvakkeet jne. ovat kaikki nurkassa, ja päänavigaattorissa on paljon hukkaan heitettyä tilaa, joka voitaisiin käyttää paljon paremmin.

BeNaughty.com Toimivuus

BeNaughty.com on osa Together Networksin portfoliota yhdessä merkittävän Flirt.com-brändin kanssa. Värejä lukuun ottamatta BeNaughty on hyvin samannäköinen sivusto kuin Flirt.com, ja myös toiminnot ovat hyvin samankaltaisia, ja olemme iloisia nähdessämme, että chat-huoneet ovat edelleen vaihtoehto täällä. Kun otetaan huomioon, kuinka paljon nettiseksin ja likaisten keskustelujen määrää käytiin tällaisissa chat-huoneissa aikoinaan (ennen kuin MySpace ja sitten Facebook tulivat ja muuttivat sinkkujen tapaa käyttää internetiä!), on järkevää, että tämä ympäristö on luotu uudelleen täällä, ja se tuo BeNaughty.comiin varmasti mukavan sosiaalisen puolen. Voit lukea, mitä keskustelupalstoilla tapahtuu ilman tilausta, mutta liittyäksesi mukaan hauskanpitoon sinun on tehtävä tilaus.

Miten BeNaughty vertautuu muihin hakusivustoihin?

Kuten odottaa saattaa, BeNaughty noudattaa online-seksin etsinnässä noudattaa samoja periaatteita kuin muutkin suuret NSA-hookupsivustot "katso, mutta älä koske" -lähestymistapa ilmaiseen jäsenyyteen. Voit lukea viestejä ja tarkastella tarkennetuissa hauissasi näkyvien ihmisten profiileja, mutta kaikki lähtevä viestintä, silmäniskua tai tykkäämistä lukuun ottamatta, edellyttää jäsenyyden laajentamista.


Niille, jotka haluavat järjestää tuhmia kohtaamisia mobiililaitteella tai tabletilla, on ilo kuulla, että BeNaughty-mobiilikokemus on erinomainen. Mobiilisivusto toimii todella hienosti, mutta sovellusten ystäville siellä, voit myös ladata ilmaisen BN-mobiilideittisovelluksen androidille tai iphonelle.
Kaiken kaikkiaan tämä on ammattimainen, suosittu ja helppokäyttöinen verkkosivusto satunnaisen seksin löytämiseen paikalliselta alueelta tai sen ulkopuolelta. Valehtelisimme, jos sanoisimme, ettemme olisi hieman pettyneitä siihen, ettei sivustolla ole mitään uutta tai innovatiivista, joka kiinnittäisi huomiomme. Se on toiminnallisuudeltaan pohjimmiltaan sama kuin Flirt, ja ehkä brändi voitaisiin saada erottumaan paremmin. Suurin ero näiden kahden sivuston välillä on kuitenkin se, että BN on suunnattu ensisijaisesti deittisivuston aikuisempaan puoleen. Toki kyse on hauskanpidosta ja flirttailusta, mutta älkää erehtykö - BeNaughtyn jäsenet ovat liittyneet paikallisia ja kaukaisia seksitapaamisia varten, puhtaasti ja yksinkertaisesti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos haluatrentoa flirttihupia ilman, että sinua välttämättä pommitetaan seksitarjouksilla, Flirtin käyttö saattaa olla parempi vaihtoehto. Mutta jos luet tätä arvostelua, koska haluat löytää hardcore-aikuisten seurustelusivustoja vastakkaisen (tai saman) sukupuolen kanssa, BeNaughty on oikea sivusto sinulle. Sillä on valtava määrä jäseniä, ja se tuntuu vilkkaammalta kuin useimmat hookup- sivustot, ja se on yksi parhaista arvostelemistamme sivustoista.

Muistakaa pojat ja tytöt, että edes niinkin suosittu sivusto kuin BeNaughty ei välttämättä saa sinua panemaan niin usein kuin haluaisit. Suosittelemme rekisteröitymään useille sivustoille ja kokeilemaan niitä kunnolla (ja hieman kärsivällisyyttä) ennen kuin teet päätöksesi, ottaen huomioon hakutulokset alueellasi, kustannukset ja käytettävyyden. Vaikka olisitkin löytänyt joitakin sivustoja, joista todella pidät, suosittelemme silti tilaamaan kahta tai kolmea jäsenyyttä samanaikaisesti, jos todella haluat päästä koukkuun.

Muut sivustot samassa kategoriassa

Kirjoita arvostelu

Please select the star